Göynükören Köyü İlkokulu Müdürü Bayram Dağ, öğrencileri için 23 Nisan'da zeybek oynadı Göynükören Köyü İlkokulu Müdürü Bayram Dağ, öğrencileri için 23 Nisan'da zeybek oynadı
 Uşak 23 Nisan Orta Okulu'ndan bir grup öğrenci, harçlıklarından biriktirdikleri paralarla barınakta kalan hayvanlara meme aldı. Uşak’ta aralarında para toplayarak barınaktaki köpeklere 90 kilogram mama alan ortaokul öğretmenleri ve öğrenciler, mamaları teslim etti, yavru köpekleri sevdi. Uşak 23 Nisan Ortaokulu’nda görevli öğretmenlerle, 7 ve 8. sınıfta öğrenim gören öğrenciler, Matematik Öğretmeni Demet Cengiz ile birlikte hazırladıkları proje kapsamında sokak hayvanlarının bakımı ve beslenmesi için aralarında para topladı. Uşak Belediyesi Hayvan Barınağı’ndaki köpeklere mama alan öğretmen ve öğrenciler, barınağa giderek mamaları teslim etti, yavru köpeklerle hoşça vakit geçirdi.

 ‘HAYVANLARIN ASIL İHTİYACI SEVGİ’

 Proje hakkında bilgi veren Demet Cengiz, “Okulumuzda her yıl geleneksel hale getirdiğimiz sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle aramızda para toplayarak 90 kilogram mama satın alarak barınakta ki köpeklere yardım etmeye geldik” dedi. Uşak Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği Başkanı Veteriner Nebahat Avcu ise, “23 Nisan Ortaokulu, her yıl geleneksel hale getirdiği proje kapsamında, barınakta ki sokak hayvanlarına mama yardımı yapıyor. Bu geleneğin diğer okullarda da uygulanmasını istiyorum. Buradaki köpeklerin mamaya tabiî ki ihtiyacı var ama, öncelikle ihtiyaçları sevgi desteği. Çocukların barınağa gelerek hayvanları sevmelerini de istiyorum” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim