Göynükören Köyü İlkokulu Müdürü Bayram Dağ, öğrencileri için 23 Nisan'da zeybek oynadı Göynükören Köyü İlkokulu Müdürü Bayram Dağ, öğrencileri için 23 Nisan'da zeybek oynadı
Uşak Valisi Seddar Yavuz, kentte dar gelirli ve mağdurlara hizmet veren Uşak İli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) desteği ile yeni bir bina kazandıracaklarını söyledi. Vakfın yeni binasının maddi anlamda sıkıntı yaşana ve mağdur olan vatandaşlara çok yönlü hizmet sunacağını dile getiren ve aynı zamanda ZEKA’nın dönem başkanlığı görevini üstlenen Vali Seddar Yavuz, “İçinde toplantı salonu, aşevi hizmetlerinin verildiği birim ve tüm hizmetlerin tek merkezden yapılabileceği bir hizmet binası projesi hazırladık. Projemiz ZEKA’dan gerekli onayı aldı ve önümüzdeki günlerde çalışmalara başlanacak” dedi.

Vakfın yeni hizmet binası projesi için İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü binasının bulunduğu mevkide yer alan ve Uşak Belediyesi’ne ait bin 650 metrekarelik arsanın tahsisinin gerçekleştiğini ifade eden Vali Seddar Yavuz,  projenin yaklaşık 1 milyon 500 bin TL’ye mal olacağını söyledi. “Projemiz için ZEKA’dan 900 bin TL gibi bir destek alacağız” diyen Vali Seddar Yavuz, şöyle söyledi: “Vakfımız, ilimizdeki mağdur ailelere maddi ve manevi anlamda katkı sağlıyor. Şu andaki hizmet binamız ihtiyaca yeterince yanıt veremiyor ve ihtiyaç sahipleri, sigorta ve diğer işlemler için zaman kaybediyorlar. Bu noktada bütün hizmetleri tek çatı altında sunacağız. Binamız tamamlandığında 300 kişilik bir toplantı salonumuz da olacak. Bu salonda gerektiğinde eğitim, seminer ve diğer toplumsal faaliyetlerde bulunacağız”.  
Editör: TE Bilişim