Uyuşturmak istedikleri köpeği ellerinden kaçıran görevliler, köpeğin cadde üzerinde bayılarak ezilme tehlikesi geçirmesi üzerine vatandaşlardan tepki gördü. Fatih Caddesinde vatandaşların, bir köpeğin sağa sola saldırdıkları” yönünde aldıkları ihbar üzerine harekete geçen Uşak Belediyesi görevlileri, uyuşturdukları köpeğin kaçarak, araçların arasında ezilme tehlikesi geçirmesi vatandaşları isyan ettirdi.

İri bir çoban köpeğinin sağa sola saldırdığı yönünde ihbar alan Uşak Belediyesi Köpek toplama ekibinden 2 kişi köpeğe uyuşturucu iğne attı. Uyuşturucu iğne isabet eden köpek can havli ile kaçarak İsmetpaşa Caddesine geldi. Özmerkez önünde yolun ortasında uyuşturucunun etkisi ile bayıldı. O anda yoğun bir trafik olması nedeniyle vatandaşlar, köpeğin araçların altında kalmasından endişe etti.

Güveçte 4 saat pişen kızarmış tavuk.... Güveçte 4 saat pişen kızarmış tavuk....

Cadde üzerinde görevli bir polisin telefon etmesi ile görevliler, kaybettiği köpeği buldu. Cadde ortasından araçların altından alarak kaldırıma çıkardı. O anda köpeğe eziyet edildiğini düşünen birkaç vatandaş, görevlilere hayvana niçin eziyet ettiklerini sordu.

Görevliler, köpeğe eziyet etmediklerini, sadece elerlinden kaçırdıklarını ve saldırdığı için sadece uyuşturucu okla sersemlettiklerini anlatıncaya kadar akla karayı seçti. Daha sonra vatandaşları hayvana eziyet etmediklerine dair ikna eden görevliler, köpeği hayvan barınağına götürdü.

 

Editör: TE Bilişim