Uşak'ta beklenen yağmur başladı. Saat 16:15 itibirayle başlayan yağmur, kentte şu ana kadar büyük bir olumsuzluk yaratmadı. Yağmurın nedeniyle trafikta kısmen aksamalar oldu. Okul önlerinde biriken velilerin oluşturduğu bir yoğunluk hakim. Uşak'ta bu hafta 2 gün gök gürültülü sağanak yağış görülüyor.

Citroen'in amiral gemisi C5'in Aircorss hibrit ve elektrikli versiyonları görücüye çıktı Citroen'in amiral gemisi C5'in Aircorss hibrit ve elektrikli versiyonları görücüye çıktı

yağmur-4

Son dönemlerde barajları kuruma seviyesine gelen Uşak'ta yağış bu noktada şimdilik yüz güldürmüş gibi görünüyor. Yağmurun kararında ve sele neden olmadan yağması, vatandaşın ve esnafın beklentisi. Uşak'ta geçtiğimiz Eylül ayında yoğun yağış olmuş ve İsmetpaşa caddesi ve  bir çok noktada sel görülmüştü. 

Yetkililer, vatandaşın dikkatli olmasını ve yağışlı hava şartlarına göre hareket etmesini istedi.