Uşak’ta giriş ücreti 250 TL olan Kayaağıl Termal Tesisleri’ndeki havuz ve hamamlar tekrar kullanıma açıldı. Konuyla ilgili Uşak Belediyesi’nden bir bilgi notu geçildi. Yapılan açıklamada, Kayaağıl’ın tekrar açıldığı bildirildi.

16 GÜN DEVAM EDEN ÇALIŞMA SONLANDI

Uşak’ta kent merkezine en yakın termal tesis olan Kayaağıl Termal, 16 gün sonra tekrar faaliyete başladı. 3 Mart 2025 Pazartesi günü, bakım ve onarım için kapılarını kapatan Kayaağıl Termal,     tekrar ziyaretçi kabul etmeye başladı. Kayaağıl Termal’in tadilatının bittiğini haber veren Uşak Belediyesi yönetimi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, vatandaşın tesisleri kullanmaya başlayabileceğini ifade etti.

Özgür Özel, Uşak Belediyesi'ndeki mevzudan habersiz mi? Özgür Özel, Uşak Belediyesi'ndeki mevzudan habersiz mi?

KAYAAĞIL TERMAL TESİSLERE GİDEN OTOBÜS ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

Öte yandan Kayaağıl Termal’e giden 25 numaralı otobüs de belirlenen saatlerde yolcu taşıma hizmetini yerine getiriyor. Otobüsün sabah saat 8:00’da başlayan mesaisi, akşam saat 22:00’da sona eriyor.