Uşak’ta hedef alınan ismin ataması yapıldı! Mehmet Akif Şanlı, vekillik için başkan yardımcısı oldu Uşak’ta hedef alınan ismin ataması yapıldı! Mehmet Akif Şanlı, vekillik için başkan yardımcısı oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener; emeklilere verileceği açıklanan 2.000 lira bayram ikramiyesine ve emekli maaşlarının aylığının da en düşük 7.500 lira olarak belirlenmesine ilişkin; ‘’Ancak 7.501 lira alan, bir emeklinin maaşında herhangi bir artış yaşanmayacak. Her ne kadar, sayın Erdoğan, bu artışların bir lütuf olduğunu düşünse de gerçekler maalesef öyle değil. Çünkü; asgari ücretin, 8.506 lira olduğu bir ülkede, 7.500 lira emekli maaşı vermek en hafif tabiriyle emekli vatandaşlarımıza hakarettir.’’ diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yaklaşan seçimleri hatırlatan Akşener; ‘’Artık hesap vakti geldi, çattı, sayın Erdoğan! 14 Mayıs akşamı, milletimizin gür sesini, iliklerine kadar hissedeceksin. Görmezden geldiğin millet iradesini, dimdik karşında göreceksin. Neden olduğun, tüm çilelerin hesabını teker teker, sandıkta vereceksin. Hiç kusura bakma. 5 yılda yapmadığını, son 6 aya sığdırmaya çalışarak bu hesaptan kaçamazsın. Milletimizin, senin ve beceriksiz arkadaşların için tuttuğu kabarık defter, 14 Mayıs’ta açılacak!  Milletimizin şaşmaz terazisi seni 14 Mayıs’ta tartacak! O sandık gelecek ve 14 Mayıs’ta, hak yerini bulacak! Hazır ol, artık çok az kaldı!’’ dedi.

Öte yandan AK Parti'den istifa eden Nevşehir Belediyesi Başkanı Rasim Arı da İYİ Parti'ye katıldı. Meral Akşener tarafından rozeti takılan Arı, "En cesur insanlar yolsuzluk yapmayanlardır. Elbette eksiklerimiz, hatalarımız, noksan ve günahlarımız vardır. Lakin ne vatan sevgisinde ne milli ve manevi değerlere olan bağlılığımızda bizi sorgulayacak adam anasından dünyaya gelmemiştir. Sayın genel başkanımın emrinde aynı siyasi anlayışı sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

İYİ PARTİ'NİN EKONOMİK VE SOSYAL SORUNLARA YÖNELİK ÇÖZÜMLER İÇİN HAZIRLADIĞI RAPORU GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ.  

https://iyiparti.org.tr/az-kaldi     

Editör: TE Bilişim