CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Silivri cezaevinde bulunan CHP’nin ön seçimle Cumhurbaşkanı adayı olarak belirlenen Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaretin ardından, Ekrem İmamoğlu’nun yazdığı notu paylaşan CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, verilen mesajı sosyal medya hesabında paylaştı.
Ekrem İmamoğlu’nun Uşaklı vatandaşlara verdiği mesaj şöyle:
“Uşaklı hemşehrilerime içten sevgi ve saygılarımı sunarım, ülkemizin geleceği, bugün yaşadığımız ekonomik kriz, adalet krizi ve bozulan bereketi kaçıran kötü ortamda, milletçe ortaya koyduğumuz hak, hukuk, adalet mücadelesindeki başarıya bağlıdır. Bir ve birlikte olacağız, bu kötü rejimi ortadan kaldırıp, demokratik, güçlü parlamenter sistem ile adaleti ülkemizde tesis edeceğiz, işlerimize bereket, milletimize huzur gelecek, millet büyüktür.”
Öte yandan İmamoğlu, Ali Karaoba’nın ailesi için de bir not yazdı. İmamoğlu, “Ali Demir ve İbrahim Deniz kardeşlerim, Aynur Hanım'a içten sevgilerimi iletiyorum. Özgür ve mutlu günlerde buluşmak dileğiyle... Her şey çok güzel olacak!”