Hasan Hüseyin Tekin, Banaz’ın coğrafi konumu itibariyle Egenin Giriş kapısı sayılabileceğini belirterek bu önemli özelliğin yıllardır değerini bulmadığına değindi. Tekin belediyeyi almaları halinde öncelikli hedeflerinin Banaz’a Yatırım yapmak isteyen girişimcilere Banaz’ın kapılarını sonuna kadar açarak belediyecilik alanında ne kolaylık gerekiyorsa sağlayacaklarını belirterek, gerçek yatırım yapmak isteyen bu ilçede hiçbir engelle karşılaşmayacaktır dedi.
İlçenin en büyük sorunlarından birinin göç olduğunu belirten Tekin yapacakları projelerle birlikte kente sosyo kültürel ve ekonomik bir canlılığın geleceğini bu canlılıkla birlikte bu sorunda ortadan kalkacağını belirtti.
Belediyeciliğin ekip işi olduğuna da değinen Tekin biz alanlarında uzman ekibimizle fizibilite çalışmalarımıza devam ederek sorunları tespit edip sorunlara yönelik projeler hazırlıyoruz dedi.
1) YÖRESEL ÜRÜNLER MERKEZİ
2) BELEDİYE OSMANLI HAMAMI
3) SERACILIK VE ORGANİK TARIM
4) OTOBÜS TERMİNALİ
5) BELEDİYE HİZMET BİNASI
6) İSLAM KÖY PROJESİ
7) CİVA FABRİKASI BİNA VE TESİSLERİ
8) GEREKSİNİMLİ BİREY PARKI
9) HAMAMBOĞAZI MEVKİİ APART OTELLER
Bu projelerin, projelendirildiğini ve ekonomik getirisi olan hedeflerden bazıları olduğunu söyleyen Tekin ‘’Banaz’ımızın her köşesinde modern ve estetik yapılar, ekonomik, ticari ve kültürel açıdan gelişmiş ve bu gelişmeyi kent yaşamına yansıtmış, doğal zenginliğini ve coğrafi konumunun getirdiği avantajları en iyi şekilde değerlendirilerek, kentimizin değişip geliştiği günleri görmek uzak değil’’ dedi.
Bu projelerin Banazlının hasreti ve özlemi olduğunu savunan Tekin bu projelerle birlikte sosyo ekonomik yönden gelişmiş bir Banaz inşa etmenin aynı zamanda Egeye yeni bir giriş kapısı inşa etmek olduğunu sözlerine ekledi.