Uşak, Manisa, İzmir, Kütahya ve Sakarya'ya uzanan KKTC için sahte kimlik ve ehliyet operasyonu Uşak, Manisa, İzmir, Kütahya ve Sakarya'ya uzanan KKTC için sahte kimlik ve ehliyet operasyonu

Uşak'ta alacak ve verecek davası için çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü ve olayda 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Aybey Mahallesi'nde aracıyla seyreden M.Y. ile arasında husumet bulunan E.B.'yle karşılaştı. Aracından inerek M.Y. ile tartışan E.B. bir sonra kavgaya etmeye başladı. M.Y. aracından aldığı av tüfeğiyle E.B.'ye ateş etti ve yaraladı.

E.B. 112 ekiplerince hastaneye kaldırıldı ve buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın faili M.Y.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.