Bölme’nin sadece 2 noktasında SİT alanı ilanı var! Bölme hala en cazip yatırım bölgesi! Bölme’nin sadece 2 noktasında SİT alanı ilanı var! Bölme hala en cazip yatırım bölgesi!
Uşak İmam Hatip Lisesi'nde bir dönem müdürlük yapan ve MÇP'den Milletvekili aday adayı olan Hakkı Kaygısız hayata gözlerini yumdu. Hakkı Kaygısız'ın vefat haberi nedeniyle kentteki İmam Hatip Lisesi mezunları bir taziye mesajı yayınladı. UŞİMDER, "Uşak İmam Hatip lisesi müdürlerinden,kendisinden çok şey öğrendiğimiz üzerimizde hakkı çok olan Kıymetli hocam Hakkı KAYGISIZ vefat etmiştir.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı. Türk Eğitim Sen Uşak Şubesi de, şu mesajı verdi:
"Fatih Sultan Mehmet M.T.A.L Okul Temsilcimiz Lütfullah Kaygısız ve Ömer Bedrettin Uşaklı Ortaokulu Okul Temsilcimiz Rabia Yavuz Kaygısız 'ın Babası Uzun Yıllar Milli Eğitim Camiasına Hizmet Etmiş Hakkı Kaygısız Hocamiz Vefat Etmiştir... Hakkı Hocamıza Allahtan Rahmet , Kaygısız Ailesine Sabırlar Diliyorum ... Cenaze Çarsamba Günü Zümrüt Camisinden Ögle Namazina Muteakip Cuhadarlar Koyunde Defnedilecektir..."
Editör: TE Bilişim