Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası eskisi gibi kullanılmak isteniyor! Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası eskisi gibi kullanılmak isteniyor!
Uşak, 15 Temmuz darbe girişiminin 2. yıl dönümünde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitleri anmak 15 Temmuz Şehitleri Meydanı’nda bir araya geldi. 

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programına Uşak Valisi Salim Demir, Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Selim Kandemir, kamu ve sivil toplum kurumu temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.

Etkinlik, Uşak Belediyesi önünde oluşturulan kortejle başladı ve yürüyüş uzun süre devam etti.

Genciyle yaşlısıyla ellerinde Türk bayraklarıyla meydanı dolduran vatandaşlar saygı duruşunda bulundu, hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı okudu. 
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda tüm şehitler için İl Müftüsü Eyüp Baldemir'in duasının ardından protokol üyeleri 15 Temmuz Şehitleri Meydanını dolduran halka seslendi. 

Gecede; Uşak Valisi Salim Demir, Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, Belediye Başkanı Nurullah Cahan birer konuşma yaparak günün anlam ve önemine vurgu yaptılar.
 
Editör: TE Bilişim