Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor! Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor!
Eski Uşak Milletvekillerinden Selahattin Yüksel, hayata gözlerini yumdu. Cumhuriyet Halk Partisi’nden 16’ıncı dönem Uşak Milletvekili seçilen Selahattin Yüksel, bir dönem TBMM’de kenti temsil etmişti. Yüksel’in vefat haberi, yakınları ve sevenlerinde büyük üzüntüye neden oldu. Yüksel’in cenaze namazı ikindi namazına müteakip Yücetepe Camii’nde kalınacak. Cenaze namazının akabinde Şeker Evleri Mezarlığı’na defnedilecek.



YÜKSEL KİMDİR?

Mehmet Selahattin Yüksel 1928 yılında Karahalli'nın Paşalar köyünde doğmuş.1957 yılında İstanbul Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra Uşak'a yerleşmiş ve serbest avukatlık yapmıştır.İlimizin sevilen koşusu olan Selahattin Yüksel 1973-1975 yılında CHP ki başkanlığı yapmış ve 1977 yılında Uşak milletvekili olarak parlementoya girmiştir. Bir kaç dönemde Uşak barosu başkanlığı yapmış 1997 yılında emekliliğe ayrılmıştır.Şehrimizin seçilen siması olan M.Selahattin Yüksel 30 Haziran 2016 yılında Perşembe gecesi hakkın rahmetine kavuşmuştur.
 
Editör: TE Bilişim