Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor! Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor!
Saadet Partisi Uşak Belediye Başkan adayı İbrahim Dağgezen, otogarın bulunduğu bölgeye belediye üzerinden harcama yapmadan bir alışveriş merkezi inşa edeceklerini ve Atatürk Etnografya Müzesi’nin bulunduğu bölgeye, Kurtuluş Savaşı’ndaki anları canlandıracak konsept bir park yapacaklarını ifade etti. 
Uşak’ın cazibe merkezi olması gerektiğini dile getiren İbrahim Dağgezen, “Uşaklı olarak Uşak’ta durmuyoruz ve dışarıdan gelen vatandaş Uşak’ta ne yapsın? İzmir’den çıkan vatandaş, nereye giderse gitsin Uşak’tan geçiyor. Biz Uşak’ı insanların özlem ve hasretle geleceği bir şehir haline getireceğiz. Uşak artık turist çekecek ve millet bu kentte yaşamak isteyecek. Afyon’da büyük bir AVM var, hafta sonu oraya gidiyoruz. Biz garajın olduğu yere büyük bir alışveriş merkezi yapmak istiyoruz. Bunu belediyenin bütçesinden 1 kuruş para çıkmadan yapacağız. Yap işlet devlet modeline de girmeyeceğiz. Biz belediyenin cebinden 1 kuruş çıkmadan bu binayı orada yapacağız. Uşak’ta yapmış olacağımız tüm yatırımlara bir kuruş para harcamayacağız. Bunu aday tanıtım şöleni ve proje tanıtım toplantısında açıklayacağız. Uşak’ta çok büyük ses getireceğine inanıyorum. Bizim yapacağımız sistemde Uşak’a para akacak ve halka bunu sunacak” dedi. 
Uşak’ın Kurtuluş Savaşı’nın önemli kentlerinden biri olduğunu dile getiren Dağgezen, “Atatürk Etnografya Müzesi’nin olduğu yere Kurtuluş Savaşı’nı sembolize eden bir park yapacağız ve o dönemi canlandıracağız. Burada Yunan komutanı Trikopis esir alındı ve bu dünya tarihinde çok önemli bir yer tutuyor. Buradaki cazibeyi artırmak için bu konuda bir çalışma yapacağız. Uşak gelip geçilen bir şehir olmaktan çıkacak” diye konuştu. 
 
Editör: TE Bilişim