Uşak İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Mehmet Akdağ, son dönemlerde yoğun olarak soğuk algınlığı, grip, influenza ve benzeri kış hastalıklarına karşı mücadele veren ve Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Servisi’nde tedavi altına alınan çocukları ve ailelerini ziyaret etti. Serviste tedavi altında olan çocukların aileleriyle ve tedavisini sürdüren sağlık personeliyle konuşan Akdağ, genel durum hakkında bilgi aldı. Burada faaliyet gösteren sağlık personeline teşekkür eden Akdağ, çocuklara ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini sundu.

Gelen gideni aratır endişesine rağmen Uşak Üniversitesi'nde şafak sayılıyor Gelen gideni aratır endişesine rağmen Uşak Üniversitesi'nde şafak sayılıyor

OKULUM HASTANEDE PROJESİ

Öte yandan Akdağ, ayrıca Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatarak tedavi gören çocukların eğitimlerinin kesintiye uğramaması ve eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için Uşak İl Sağlık Müdürlüğü ve Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hazırladığı “Okulum Hastanemde” projesini de yerinde inceledi. Burada Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen öğretmenin görevine başladığını kaydeden İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Mehmet Akdağ, “Çocuklarımızın eğitim hayatlarının sekteye uğramaması için güzel bir proje hazırlandı. Bu noktada emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim