Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu

Uşak Belediyesi’ne bağlı pazaryerlerinin üzerleri kapatılıyor. Bir süre önce Cuma pazarının üzerini kapatan Uşak Belediyesi, şimdi de Şeker Evleri Mezarlığı civarında bulunan ve cumartesi günleri kurulan pazaryerinin üzerini kapatmak için çalışma başlattı. Çalışmaların alanda başladığı duyuruldu ve yakın bir zamanda pazaryerinin üzerinin kapanarak, vatandaşın soğuk ve yağmur gibi durumlardan korunacağı, alanda faaliyet gösteren esnafın daha rahat hizmet vereceği bildirildi.

Pazaryerinin kaliteli malzemeler kullanılarak kapatılacağını ifade eden Başkan Çakın, çalışmanın başladığını bildirdi.

Pazaryerinin kapatılmasının uzun zamandan beri vatandaşın talebi olduğunu ve bu noktada gerekli çalışmaların başlaması için projelendirme, bütçe oluşturma ve ihale aşamalarının kaydedildiğini ifade eden Çakın, “Planlamayı yaptık ve şimdi yapım işi aşamasına geçtik. Bu çalışmamız en kısa sürede tamamlanacaktır ve bizler Uşak Belediyesi olarak, laf yerine hizmet üretmeye devam edeceğiz. İlimizdeki pazaryerlerimizden Salı pazarının da  kapatılması için çalışma yapacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim