Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu

Uşak Kadınlar Kulübü isimli sosyal medya hesabında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Sayfada yapılan paylaşımda, Sevcan Saraş isimli kullanıcı, “Kemalöz tarafından geçtiğimiz hafta kapım çalındı. Açmaya ve kim o dediğimde benim diyen bir erkek sesi duydum. Sen kimsin ben seni tanımıyorum dediğimde lafı geveledi. Anlamsız bir dil kullandı ve 2-3 dakika kadar kapımda bekledi. Eşimi aradım ve hemen 4 dakikada geldi apartmanın kapısını tuttular ve binayı kontrol ettiler. Kimse çıkmadı. Fakat bugün aynısını arkadaşıma da yapmış olduğunu öğrendim. Arkadaşımla aynı sokaktayız. Yani bizim çevreyi bu şekilde yoklayan biri mi var hırsız mı sapık mı belli değil. Bu şekilde başına bir iş gelen oldu mu?” dedi. Aynı kullanıcı söz konusu şahsın 1,70 boylarında ve siyah parkalı olduğunu ve yüzünü kapüşonla gizlediğini ve kapının diğer yönüne kasıtlı olacağı yere sinip beklediğini de öne sürdü.
Polisten araştırma talep ediliyor. Öte yandan söz konusu iddia ile ilgili polis ekiplerinin araştırma yapması bekleniyor.

Editör: TE Bilişim