Chrey'nin Omoda5, Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro 2024 fiyatları ne kadar? Chrey'nin Omoda5, Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro 2024 fiyatları ne kadar?

Ankastre Davlumbaz

Ankastre kavramı son 10-15 yıldır evlerde yerini almaya başlayan yeni kavramlar arasında bulunmaktadır. Ankastre ürünler aslında birbiri ile uyumlu setlerden oluşmaktadır. Ankastre setlerin bir parçası olarak da davlumbaz kullanılmaktadır. Ankastre davlumbaz modelleri mutfak içerisinde yemek pişirilirken çıkan buharı yemek konusunu, dumanı için çeken bir sisteme sahip bulunmaktadır. Bu sistem sayesinde mutfakta yağlanma olmayacağı gibi kötü kokuları da etrafa sinmesinin önüne geçilmektedir.

Davlumbazlar yaşadığımız alanlardaki kötü hava ile temiz havanın yer değiştirmesini sağlamaktadır. Bir havalandırma başlığı kullanmak yağ birikimi önlemeye yardımcı olmaktadır. Ayrıca bu ürünü kullanmak mutfakta temizlik konusunda da kolaylık sağlamaktadır. Yağlanma olmayınca temizlik süresi yarı yarıya inecektir.

Ankastre Davlumbaz Çeşitleri

Estetik bir dokunuşla ortaya konulmuş olan ankastre davlumbaz modelleri farklı mutfak tarzlarına ve renklerine göre farklı şekillerde sunulmaktadır. Klasik, modern, duvar tipi, tavana monte şeklinde tasarımı yapılan bu davlumbazlar her mutfak için farklı şekillerde tasarlanarak kullanılmaktadır. Davlumbaz modellerini incelemek ve satın almak için yapmanız gereken  https://www.luxell.com.tr/ankastre-davlumbaz sayfasındaki modelleri incelemek olacaktır.

Editör: TE Bilişim