Uşak İl Sağlık Müdürlüğü kentteki sağlık tesislerine kuru çekimiyle 82 personel alınacağını bildirdi. Konuyla ilgili Uşak İl Sağlık Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, "İlimiz genelindeki sağlık tesislerine kura ile sürekli işçi alımı yapılacaktır. Toplam 82 kadro için başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden 28/11/2022 – 02/12/2022 tarihleri arasında elektronik (online) kullanıcı girişi yapılarak alınacaktır. Alımı yapılacak sürekli işçilerin kadro dağılımı ve aranan şartlar aşağıdaki tabloda belirtilmiştir. Ayrıntılı bilgi https://yhgm.saglik.gov.tr/Eklenti/44448/0/surekli-isci-ilan-metnipdf.pdf adresinde bulunmaktadır" denildi.

Uşak Belediyesi’nin sosyal tesislerindeki ucuz çay ve yemek dönemi bitti! İşte zamlı fiyatlar! Uşak Belediyesi’nin sosyal tesislerindeki ucuz çay ve yemek dönemi bitti! İşte zamlı fiyatlar!

PDF dosyasını indirmek için tıklayınız....

Alınacak personelle ilgili şu şartlar konuldu:
Sürekli işçi kadrolarına başvuran adayların aşağıdaki şartları taşımaları gerekmektedir

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A)bendinin (1), (4), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartlar ile Kamu Kurumve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar HakkındaYönetmeliğin 4 üncü maddesinin birinci fıkrasında yer alan şartları taşımak. (Yabancıuyruklu adaylar tercih yapamayacaktır.)

2. Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak.

3. Başvuru tarihinin son günü itibarıyla 18 yaşını tamamlamış olmak.

4. Başvuru tarihinin ilk günü itibarıyla 40 yaşını doldurmamış olmak (28/11/1982 ve dahasonraki doğumlular başvuru yapabilecektir).

5. Başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan (bölümden/programdan) son başvurutarihi itibarıyla mezun olmak ve istenilen diğer belgelere son başvuru tarihi itibarıylasahip olmak.

6. Görevini devamlı yapmasına engel akıl hastalığı bulunmadığını belgelemek (Atanmayahak kazanan adaylardan istenecektir).

7. İşe göndermede öncelik hakkına sahip olan adaylardan anılan Yönetmeliğin 5 incimaddesinin birinci fıkrasında belirtilen öncelikli durumlarını gösterir belgeye sahipolmak.

8. 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu hükümleri gereğincearşiv araştırması sonucuna göre atama işlemi yönünden bir engeli bulunmamak.

9. Güvenlik görevlisi (silahsız) olarak istihdam edilecekler için, yukarıda belirtilen şartlarailave olarak, 5188 sayılı Kanun’un 10 uncu maddesinin birinci fıkrasının (d) bendinin(1), (2) ve (3) alt bendindeki şartlar ile (g) ve (h) bendindeki şartları taşımak.

Editör: TE Bilişim