Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na
AK Parti Uşak Milletvekili aday adayı Basri Yıldırım, çocukluk ve gençlik yıllarının geçtiği Dikilitaş Mahallesi’nde vatandaş ziyareti yaptı.
         Barbaros Caddesi üzerinde bulunan esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Basri Yıldırım, halkın talep ve beklentilerini dinledi. Yıldırım, partisinin 2002’den bugüne yaptığı hizmetleri anlatan materyalleri Dikilitaş mahallesi sakinleriyle paylaştı.



24 Haziran seçimlerinin Türkiye için bir dönüm noktası olacağını söyleyen Basri Yıldırım, seçim gününe kadar gece gündüz demeden çalışacağını ve partisinin yeni dönem için yapacağı faaliyetleri halka anlatacağını kaydetti.



Dikilitaş Mahallesi’nde çocukluğunun ve gençliğinin geçtiğini ifade eden Basri Yıldırım, “24 Haziran seçimlerinde milletvekili aday adayı olduk ve hakkımızda hayırlısı diyerek yola çıktık. Aday adaylığım döneminde, partimin bir nefesi olarak çalışacağım. Aday gösterilmesem dahi, 24 Haziran gününe kadar sabah ve akşam demeden yapılacak olan ev toplantısı, miting ve diğer ziyaretlerde elimden gelenin fazlasıyla destek vereceğim” dedi.



24 Haziran seçimlerinin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu dile getiren Basri Yıldırım, “Yeni ve güçlü Türkiye için Cumhurbaşkanlığı hükümeti sistemine geçiyoruz. Yeni sistemde hükümet kurulacak mı kurulmayacak gibi bir sıkıntı olmayacak. Seçilen Cumhurbaşkanı, hemen ertesi gün ekibini kurup, 2023 hedefleri için çalışacak. 2002’den beri gelişimin mimarı olan sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran günü yine halkın teveccühünü alacak ve ilk turda göreve devam diyecektir. Bizler de bu davanın birer neferi olarak ülkemizin şahlanışı için elimizi ve gövdemizi taşın altına koymaya devam edeceğiz” diye konuştu.



İsrail’in Gazze’deki katliamını kınayan Basri Yıldırım, “Zalimlik yapan elbet cezasını bulur ve hiçbir günah ne kişilerin ne karanlık odakların yanına kar kalır. İsrail, yine kanlı ellerini gösterdi ve Filistinli 52 kardeşimizi katletti. İsrail’i esefle kınıyor, şehit düşen Müslüman kardeşlerimize Cenabı Allah’tan rahmet ve tüm İslam alemine başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.
 
Editör: TE Bilişim