Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili
AK Parti Uşak Milletvekili adayı İsmail Güneş, Uşak Üniversitesi’ni ziyaret ederek, burada çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu. 24 Haziran seçimleri öncesinde kentteki kurum, mahalle, köy, ilçe ve beldeleri ziyaret eden İsmail Güneş’e, AK Parti Uşak İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık ve teşkilat mensupları eşlik ettiler.



Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, rektör yardımcıları, dekanlar, öğretim üyeleri ve görevlileri, memurlar ve üniversitenin diğer personeliyle görüşen İsmail Güneş, burada yaptığı açıklamada, Uşak Üniversitesi’nin AK Parti döneminin eserleri arasında önemli bir yerinin olduğunu söyledi.



            Uşak Üniversitesi’nin 2006’dan önce, Afyon’a bağlı fakültelerden oluştuğunu ve uzun yıllar ayrı bir kimlik kazanmak için mücadele verdiğini kaydeden Güneş, “Bizden önceki hiçbir iktidar, Uşak Üniversitesi’ni kuramadı ve böylesine güzide bir yerleşkenin oluşmasını sağlayamadı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde kurulan AK Parti Hükümetlerinin Uşak’a kazandırdığı güzide eserlerin başında Uşak Üniversitesi geliyor. Kurulduğunda çok az bir öğrencisi olan ve köklü üniversitelerde zor şartlarda yarışan üniversitemiz, bugün 30 binin üzerinde öğrencisi, içinde barındırdığı sosyal donatılar, ortaya koyduğu akademik eserler ve yaptığı etkinliklerle ilimize artı değer katıyor” dedi.



            Uşak Üniversitesi’nin kent ekonomisine katkılarının bulunduğunu kaydeden Güneş, şöyle söyledi: “Üniversitemizin kurulmasıyla yeni yeni iş sahaları ortaya çıktı. İlimizde öğrenci yurtları ve bu alanda hizmet veren mekanlar oluştu. Yeme ve içme mekanları giderek arttı, ulaşımdan kırtasiyesine kadar üniversite, ilimizdeki bir çok sektörü geliştirdi. AK Parti olarak önümüzdeki dönemde de üniversitemizin ve ilimizin büyümesi için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Uşak’ın marka kent olma yolundaki ilerleyişi, 24 Haziran’dan sonra hızlanarak devam edecektir”. Öte yandan Güneş, ziyaret ettiği Uşak Üniversitesi personelinin talep ve beklentilerini dinleyerek, hatıra fotoğrafları çektirdi.


 
Editör: TE Bilişim