Uşak İl Başkanı Ayşegül Obalı, partisinin 5'inci kuruluş yıldönümü için bir mesaj verdi. Obalı, haksızlığa uğramasına rağmen davasından vazgeçmediğini belirterek, "İyi bir aileyiz" mesajı verdi. Obalı, “Tarafımıza yaşatılan onca haksız sıkıntıya rağmen biz bir gün bile davamızdan vazgeçmedik. Biz birbirimize verdiğimiz koşulsuz ve gönülden destek ile bugünlere geldik. Çünkü bizler iyi bir aileyiz. Ailenin ne olduğunu da çok iyi biliriz. Biz başkaları gibi sadece kendi ailemiz için değil, bizzat kendi ailemizle tüm toplum için çalışırız” sözlerine vurgu yaptı.

Uşak İl Başkanı Ayşegül Obalı, partisinin 5'inci kuruluş yıldönümü için bir mesaj verdi. Mesajında parti içi birlikteliğe vurgu yapan Obalı, partisinin Uşak'taki üyelerine de birlik mesajı verdi. Obalı, parti üyelerine, "Tarafımıza yaşatılan onca haksız sıkıntıya rağmen biz bir gün bile davamızdan vazgeçmedik. Biz birbirimize verdiğimiz koşulsuz ve gönülden destek ile bugünlere geldik. Çünkü bizler iyi bir aileyiz. Ailenin ne olduğunu da çok iyi biliriz. Biz başkaları gibi sadece kendi ailemiz için değil, bizzat kendi ailemizle tüm toplum için çalışırız" dedi.  İYİ Parti'nin 5'inci Kuruluş Yıldönümü için bir mesaj veren İYİ Parti Uşak İl Başkanı Ayşegül Obalı, "25 Ekim 2017’de Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde kurulan partimizin bugün kuruluşunun 5.yıl dönümünü kutluyoruz. Partimizin kuruluşuna giden süreç ve sonrasında yürümekte olduğumuz yol tamamıyla demokrasiye ve hürriyete olan bağlılığımızdır. Bu sebeple de gerek kuruluş sürecinde gerekse de sonrasında çok ciddi sıkıntılar yaşadık yaşamaya devam ediyoruz. Başta muktedir olamamış iktidar partisinin ve onun peşinden sürüklenen varoluş felsefelerini çiğneyen diğer yandaş partilerin iftiralarına karşı bir gün bile geri adım atmadan cevap verdik. Biz biliyoruz ki, bir kişinin söylediği hakikat, yüz bin kişinin söylediği yalana karşı her zaman galip gelmiştir. Bu şiar doğrultusunda da bugüne kadar sadece doğruları konuştuk, bugünden sonra da doğruları konuşmaya devam edeceğiz. Çok şükür ki, bu tavrımız milletimizin umut arayışına çare oldu ve kuruluşumuzdan bugüne geçen kısa sürede teveccühlerine nail olduk" dedi.

"Beş yıl önce bugün partimiz kurulurken nihai amacımız ülkemizi mutluluğa, refaha ve özgürlüğe kavuşturmaktı. Bu doğrultuda da artık ömrünü doldurmuş, siyasi olarak ülkeye ve vatandaşlarına bir şey vaat etmeyen, vatandaşları yerine sadece kendi dar çevresine mutluluk refah aşılayan iktidarın miadını doldurduğunun farkındaydık. Tüm çalışmalarımızı da bu gerçeklik üstüne kurguladık. Artık sahne bu ülkenin esas çocuklarınındır. Milletimiz de bu durumun farkındadır. Biz bu konuda üzerimize düşeni yapmaktayız. Ekonomiden eğitime, milli güvenlikten dış ilişkilere kadar tüm alanlarda planlarımızı en ince ayrıntılara kadar yapmaktayız" diyen Obalı, şöyle konuştu: "İktidara geldiğimiz gün bu ülke insanı rahat bir nefes alacak. Özgürlüğün ve refahın nasıl bir his olduğunu öğrenecekler. Çiftçimiz ve sanayicimiz ürettiğinin, çalışanımız da emeğinin karşılığını alacak. Tüm bunlardan öte, ülkede kaybolmuş adalet kavramını biz canlandıracağız. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacak, kimse de işlemediği suçlardan ötürü ceza almayacak. Çocuklarımız, gençlerimiz başka ülkelerde yaşamanın hayalini kurmayacak. Yıllarca ülkeye bir şekilde hizmet emeklilerimiz, hak ettiği şekilde huzurlu bir hayata sahip olacak".

Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar! Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar!

Parti üyelerine bir çağrı yapan Obalı, "Partimizin her bir üyesi ile gece gündüz, mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştık/çalışmaya da devam ediyoruz. Tarafımıza yaşatılan onca haksız sıkıntıya rağmen biz bir gün bile davamızdan vazgeçmedik. Biz birbirimize verdiğimiz koşulsuz ve gönülden destek ile bugünlere geldik. Çünkü bizler iyi bir aileyiz. Ailenin ne olduğunu da çok iyi biliriz. Biz başkaları gibi sadece kendi ailemiz için değil, bizzat kendi ailemizle tüm toplum için çalışırız. Gelinen bu süreçte ülkemizin üzerine çökmüş kara bulutların dağılmasına az kaldığının üstüne basarak çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda kuruluş yıldönümümüzü kutlar, daha nice yıllar dilerim" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim