Uşak'ta toza dikkat! Dışarıda koşu ve spor yapmak isteyenler bir kaç gün beklesin! Uşak'ta toza dikkat! Dışarıda koşu ve spor yapmak isteyenler bir kaç gün beklesin!
Uşak Valiliği tarafından hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı’nca desteklenen “Doğa, Tarih Bir Arada; Karahallı’da” projesi kapsamında sahip olduğumuz tarihi ve doğal güzellikleri en iyi şekilde turizme kazandırmak üzere yapımına başlanan Clandıras tarihi su kemeri 300 metrelik ahşap yürüyüş yolu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Çalışmaları yerinde inceleyen Vali Ergün, eşsiz doğal güzellikleri seyrederek, antik kent Pepuza’nın merkezine doğru yapılacak muhteşem bir yürüyüş için geri sayımın başladığını belirterek, “ Doğa, Tarih Bir Arada; Karahallı’da Projesi, Zafer Kalkınma Ajansı’nın TAGDEP (Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Destek Programı) kapsamında desteklenmektedir. Proje kapsamında Bakırali Köprüsü’nden Pepuza Tarihi Manastırı ve Pepuza Antik Kentini de içine alacak şekilde Clandıras Su Kemeri’ne kadar olan bölgede yürüyüş parkurları ve parkurlar üzerinde dinlenme alanları, seyir terasları, tabelalar vb. eklentiler yapılacaktır. dedi
Editör: TE Bilişim