Güveçte 4 saat pişen kızarmış tavuk.... Güveçte 4 saat pişen kızarmış tavuk....
1 İzmit-Kandıra yolunun 3-15.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Çubuklubala Köprülü Kavşağı kolları ve servis yolları üzerinden gidiş-geliş olarak sağlanmaktadır.
2 Çanakkale-İzmir yolunun 27.km.sinde Petkim Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Aliağa-İzmir yönü kapatılarak, ulaşım İzmir-Aliağa istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.
3 Ankara-Çankırı yolunun 15-17.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları ve kazı çalışmalarından dolayı mevcut yola taş, kaya düşme riskine karşı dikkatli seyretmeleri gerekmektedir.
4 Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolunun Bahçe Kavşağı-Nurdağı Kavşağı arasında trafik işaretleme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
5 Emirdağ-Bolvadin-Çay yolunun 23-24.km.leri arasında heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
6 Elmalı-Finike yolunun 41-45.km.leri arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
7 Trabzon-Gümüşhane yolunun 28-31.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
8 Refahiye -İliç yolunun 22-52.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
9 Sinop-Samsun yolunun 24.km.sinde yarma şevinde iksa duvarı ve perde kaplamada meydana gelen hareketlenme nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
10 Bingöl-Genç-Diyarbakır yolunun 0-43.km.leri arasında muhtelif kesimlerde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
Editör: TE Bilişim