Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, çocuk kent projesinin 123 bin metrekareden oluşacağını belirtti. Kalfa Korusu’ndaki proje için yapılan açılış töreninde bilgiler veren Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, söz konusu alanda 40’a yakın özel aktivite alanının yer alacağını kaydetti. Çakın, projenin bölgeyi cazibe merkezi haline getireceğini belirtti.
Göreve geldiği günden itibaren gençlere önem verdiğini söyleyen Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Uşak Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana gençlerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımızın sağlıklı birer birey olarak yaşamlarını sürdürmeleri için sportif anlamdaki hizmetlere büyük önem verdik. Eğitim, kültür, spor alanlarında gerçekleştirilen projeler ile Uşak Belediyesi’nin Uşak’ta erişmediği hiçbir genç kalmadı diyebiliriz” ifadesini kullandı.

Uşak'ta çatı uçabilir, ağaç devrilebilir! Şiddetli rüzgar uyarısı Uşak'ta çatı uçabilir, ağaç devrilebilir! Şiddetli rüzgar uyarısı


“Bu kapsamda geçtiğimiz yıl Türkiye Şampiyonu olan U-17 Altyapı takımımız bu çalışmalarımızın en güzel meyvelerinden biri oldu” diyen Başkan Çakın, şöyle söyledi: “Belediyemizin altyapısına Bakanlığımızın Spor Toto üzerinden verdiği destek ile yeni bir tesisin de inşaatı kısa bir süre içerisinde başlıyor. Buradan pek çok başarılı sporcunun şehrimizi ve memleketimizi temsil etmek için yetişeceğine inanıyoruz. Tabii Uşak olarak bizim en büyük arzumuz ve isteğimiz ise Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz ve ilgili diğer kuruluşlarımız ile tam bir iş birliği içerisinde buradan çıkacak olan milli sporcularımızın sayısını arttırıp olimpiyatlara bir Uşaklı hemşehrimizi göndermek. Bunun için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz”.

Editör: TE Bilişim