Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Ege Tiyatroları Birliği ve Uşak Şehir Tiyatrosu tarafından deprem bölgesindeki çadır kentlerde bulunan çocuklar için oyuncak, boya kalemi ve boyama kitabı gibi malzemeler toplanıyor.

Uşak'ta çatı uçabilir, ağaç devrilebilir! Şiddetli rüzgar uyarısı Uşak'ta çatı uçabilir, ağaç devrilebilir! Şiddetli rüzgar uyarısı

Konuyla ilgili bir görsel paylaşan Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerinin koordinasyonunda yapılan yardım çalışmasıyla ilgili “Çadır kentlerdeki çocuklar için sen de destek olmak ister misin?” sorusuyla bir kampanya çağrısı yaptı.

Toplama merkezinin Atatürk Kültür Merkezi olduğu ve bilgisinin paylaşıldığı çağrı ilanında, oyuncakların şiddet içermemesi, kepçe ve kamyon gibi inşaatı hatırlatmaması ve JENGA gibi yakılan türden olmaması gerektiği ifade edildi.

Yapılan çağrıda, vatandaşların, top, oyuncak, resim defteri, oyun hamuru, boyama kitabı, kuru ve sulu boya, çocuk diş fırçası ve macunu ile çocuk çorabı, atkısı ve beresi gibi malzemeler getirmesi talep edildi. Kampanya kapsamında toplanan çocuk gereçlerinin bölgeye en kısa sürede gönderileceği bilgisi verildi. 

Editör: TE Bilişim