İYİ Parti Uşak Belediye Meclis Üyesi Uğur Keskin’in partiden istifa ederek bağımsız üyeliği tercih etmesiyle ilgili kısa bir açıklama yapan İl Başkanı Ayşegül Obalı, “Bu konuda çok konuşacağımız bir şey yok. Netice itibariyle partimizden bugüne kadar ayrılanlar oldu, kalanlar oldu. Bu karar istifa eden kişinin kendi tercihidir” dedi.

Obalı, “Kimseye zorla kal veya git denmez. Unutulmamalıdır ki partiler ve kurumlar kalıcıdır ve kişiler geçicidir. Siyaset ne bazı kişilerle başlayan, ne de onlarla son bulan bir süreçtir. Siyasi partiler de bu sürecin en önemli unsurlarından biridir ve demokrasi kurumunun yegane unsurudur. Bu bağlamda, siyasete girmek kadar, istifa etmek de bireylerin doğal hakkıdır” dedi.

Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım! Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım!

Partisinde her hangi bir tartışma ve bölünmenin yaşanmadığını belirten Obalı, “Partimizde şu anda birlik ve bütünlük sağlanmıştır. Bir kişinin istifasıyla partimizde bölünme olmaz. Bizler yolumuza devam edeceğiz ve Türkiye’nin girdiği bu çıkmazdan çıkması için ne gerekiyorsa yapacağız. Yerelde de yanlışları dile getiren bir partiyiz. Bu bağlamda Uşak Belediyesi’nin yaptığı yanlışlara da dur diyen bir siyasi partiyiz” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim