Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na

CHP Uşak Merkez İlçe Başkanı Uğur Dümen, partisinin genel seçim çalışmalarının devam ettiğini belirterek, gittikleri mahalle, köy ve kurum ziyaretlerinde en çok dinledikleri konunun geçim sıkıntısı olduğunu ifade etti. Dümen “Vatandaşımız sürekli indirimleri takip ediyor ve alacağı en küçük bir üründe dahi en ucuz marketi arıyor. Dünyada bizim kadar market ve fiyat takip eden başka bir millet yoktur. Günümüz ekonomik şartları, tüm vatandaşlarımızı birer piyasa uzmanı haline getirdi” dedi.
Ramazan ayı nedeniyle gıdaya erişimin daha yoğun bir ihtiyaç olduğunu ve vatandaşın iftar sofrasını kurmakta güçlük çektiğini belirten Dümen, “Mübarek Ramazan ayını yaşıyoruz ve tüm vatandaşlarımızın Ramazanlarını tebrik ediyorum. Bu yıl gördüğüm manzara şu, vatandaşımız iftar sofrasını kurmakta güçlük çekiyor. Bir Ramazan pidesinin fiyatı 10 TL olmuş. İnsanlarımız çarşıya pazara çıkınca ne alacağım diye kara kara düşünüyor. Vatandaşımız sürekli indirimleri takip ediyor ve alacağı en küçük bir üründe dahi en ucuz marketi arıyor. Dünyada bizim kadar market ve fiyat takip eden başka bir millet yoktur. Günümüz ekonomik şartları, tüm vatandaşlarımızı birer piyasa uzmanı haline getirdi” dedi.
 

Editör: TE Bilişim