AK Parti Uşak Milletvekili Güneş: Takdiri ilahi AK Parti Uşak Milletvekili Güneş: Takdiri ilahi

AK Parti Uşak Milletvekili aday adayı Nurullah Cahan, AK Parti Sivaslı İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Burada AK Parti Sivaslı İlçe Başkanı Bahri Azatçam, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Küçükggöl ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen ve bir dönem Uşak Belediye Başkanlığı görevi yapan Nurullah Cahan, Sivaslı’nın temel sorunlarını iyi bildiklerini ve çözüm yolunda ilçe halkının her zaman yanında olacağını ifade etti.

Sivaslı’daki tarihi ve doğal dokunun çok önemli olduğunu belirten Nurullah Cahan, “Sivaslı ilçemiz tıpkı diğer 4 ilçemiz gibi Uşak’ın gözbebeğidir. Sivaslı’da ağırlıklı olarak tarım ve hayvancılık faaliyetleri yapılıyor. İlçemizde tarım ve hayvancılık bazındaki çalışmaları destekleyeceğiz. Her beldenin, ilçenin veya kent merkezlerinin kendine has sorunları ve beklentileri var. Bu sorunların çözümü için iyi ve etkili bir iletişim kurulması temel şart. Göreve geldiğimizde, gerek partimizin teşkilatları ve diğer kurum, kuruluş ve STK’larla iletişimimizi koparmayacağız. İrtibatımızın sürekli devam edecek. Parti teşkilatlarımızın bulundukları ilçe ve diğer bölgelerle ilgili bize sunacakları talep, beklenti veya raporları en ince detayına kadar inceleyeceğiz. Uşak’ın Sivaslı’sı ve diğer tüm ilçelerinin talep ve beklentilerinin yerine getirilmesi için gerekli takibi yapacağız” dedi.

Nurullah Cahan, Sivaslı teşkilatı mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çekti ve ilçenin talep ve beklentilerini dinledi. Cahan, aday adaylığı döneminde yaptığı ziyaretlerde kendisine iletilen tüm sorun ve talepleri şimdiden raporlara dönüştürdüğünü ve bu çalışmaların kentin genel anlamda durumunu inceleme açısından yararlı olacağını sözlerine ekledi. 

Editör: TE Bilişim