Uşak Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Avukat Yasin Yavuz, İYİ Parti’nin aleyhine olan SMS’i 14 Mayıs sabahı atan ve “Oyunu heba etme” mesajı veren CHP ikinci sıra Milletvekili adayı İsmet Akın’a “İyi dinle İsmet Akın” diye seslendi.

İsmet Akın’ı tanımadığını ve bilmediğini belirten Yasin Yavuz, “Seni tanımam bilmem. Ben seçim süreci boyunca çalışırken oğlum özlediğinde partiye gelip sarılıp gitti. Emek verdik kimseyi karalamadık kötülemedik kendi inandığımız doğrular için sadece çalıştık. Seçim yasaklarından sonra attığın bu mesaj ve seçim süresince İYİ Parti dağıldı anketlerde yüzde 7 v.s. diyerek sahte anketler yayınlayarak attığın iftiralar nedeniyle şahsi hırsın benim emeklerimin boşa gitmesine sebep oldu” dedi.

AK Parti Uşak Milletvekili Güneş: Takdiri ilahi AK Parti Uşak Milletvekili Güneş: Takdiri ilahi

“UŞAK’TA SEÇİMİ İKTİDARA HEDİYE ETTİN”

“Öncelikle söyleyeyim seni yasaklara uymadığın için şikayet edeceğim” diyen Yasin Yavuz, şöyle devam etti: “Biz cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışırken Pazar günü seçim var neredesin? Varamadın mı Ankara’ya? Sen bu seçimi Uşak’ta iktidara hediye edensin. Bu saatten sonra senin benim teşkilatıma borcun var. Verecek hesabın var.”

İSMET AKIN, 14 MAYIS 04:00'DAN SONRA “OYUNU HEBA ETME” SMS’İ GÖNDERMİŞTİ

Öte yandan CHP’den ikinci sıra milletvekili adayı olan İsmet Akın, seçim gününü oy vermeye saatler kala bir SMS attı. Saat 04:39’da (bizim telefonumuza gelen saat) atılan SMS’de “Değerli Uşaklı hemşehrim oyun boşa gitmesin. Bir oy Kemal Kılıçdaroğlu’na bir oy CHP’ye” ifadesi dikkat çekti. Ayrıca İsmet Akın’ın sürekli lehine haber ve yorumlar yapan bazı gazete ve haber sitelerinde seçim dönemi yayınlanan anketlerde, İYİ Parti’nin oyu barajın altında gösterilmişti.

Editör: TE Bilişim