Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım! Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım!

Gazeteci Saygı Öztürk, bugünkü Sözcü Gazetesi'ndeki köşe yazısında, seçimle ilgili bir yazı kaleme aldı. "Hangi ilde, hangi parti kaç milletvekili çıkarır?" başlıklı bir yazı kaleme alan Saygı Öztürk, "Polimetre'nin araştırmasına göre seçimin iddialı partilerinden Muharrem İnce'nin genel başkanı olduğu Memleket Partisi de, Ümit Özdağ'ın genel başkanı olduğu Zafer Partisi de milletvekili çıkaramıyor. Seçim bölgelerine göre ittifak analizlerini Günal Ölçer, şöyle ölçmüş: CHP listesinden seçime giren 5 siyasi parti 246 milletvekili, Cumhur ittifakı 206 milletvekili, ittifak ağırlığını HDP'nin oluşturduğu ittifaktan 77 milletvekili,  İYİ Parti'den 41 milletvekili, MHP'den ise 30 milletvekili seçilebileceği bulunmuş" ifadesini kullandı. Saygı Öztürk'ün paylaştığı ankete göre CHP'nin Uşak'ta 2 ve AK Parti'nin de 1 milletvekili çıkarması öngörülüyor. 

BİZİM YAPTIĞIMIZ ANKETE GÖRE CHP SADECE 1 VEKİL ÇIKARIYOR, BİR DİĞER VEKİL İYİ PARTİ'YE GİDİYOR

Öte yandan bugün sonuçlarını paylaştığımız www.usakport.com anketine göre CHP'nin Uşak'ta 2 vekil çıkarma ihtimali pek görülmüyor. Bizim yaptığımız ankete göre İYİ Parti burada 1 milletvekili çıkarırken, CHP de yine 1 vekili Ankara'ya gönderiyor. AK Parti ve MHP'yle ilgili de önümüzdeki günlerde Cumhur İttifakı'nın kapsayan bir anket daha yapacağız. 

SAYGI ÖZTÜRK'ÜN YAZISI VE SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Editör: TE Bilişim